Orange Google Classroom Header Calaveras.png

Delavnica namenjena otrokom, ki želijo poleg španskega jezika, spoznati tudi kulturo Španije. Spoznavali bomo španske province, hrano, običaje, se naučili nekaj osnovnih španskih izrazov in se super zabavali. Predvsem pa si želim, kot velika ljubiteljica Španije, približati to deželo tudi našim otrokom. Pogovarjali se bomo o znamenitostih, ter potovali po različnih mestih. Namen delavnice je, da otroci dobijo veselje za učenje jezika, spoznajo  znamenitosti te dežele. Slovenski in španski jezik se bosta prepletala skozi celotno delavnico.

Tečaj med šolskim letom poteka 1x na teden 45min 

 

 

Lokacija OŠ VIŽMARJE BROD,

cena 25 EUR/MESEC (oz. 4 obiski)

začetek - SEPTEMBER 2022

 

 

 

 

DRUŠTVO ZA PODPORO IN OSEBNI RAZVOJ OHAN

MEDENSKA CESTA 85 A, 1000 LJUBLJANA

SI56 61000-0008449726

namen: Delavnica španščine IME OTROKA

sklic: 99

 

Google Classroom Header Spanish Class.png

Tadeja Jutraž

tenerife.jpg

 Že vrsto let je moje življenje razpeto med Slovenijo in Španijo. Tam sem našla tudi svojo ljubezen, zato je španščina v mojem domu prisotna vsak dan.

Nekaj let sem živela na Tenerifih, kjer sem obiskovala tečaje španščine na različnih šolah od Univerze v La Laguni do privatnih jezikovnih šol. Udeležila sem se tudi vrsto tečajev v Barceloni, kamor tudi redno zahajam. Izobraževanja sem nadaljevala tudi v Sloveniji. Vrsto let sem vodila popotniške tečaje španščine. Sedaj pa delavnice organiziram predvsem za otroke.