access-bars-2.jpg

Access Bars® je prva in osnovna tehnika Access Consciousnessa®, ki se uporablja za pospeševanje sprememb v našem življenju. To je tehnika polaganja rok na določene točke na naši glavi. Access Bars® uči, da na naši glavi obstaja 32 energetskih točk ali barsov. Le te povezujejo različne aspekte našega življenja. V njih so shranjene elektromagnetne komponente vseh naših misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki smo jih imeli kadarkoli o čemer koli. Aktivacija barsov vpliva na zavest, ta pa lahko potem spremeni vsa stanja. Vabi vas, da prepoznate sebe kot neskončno bitje, tisto kar v resnici ste in pričnete delovati v življenju onkraj tega, kar menite, da ste.

Pri tej terapiji se praktik nežno dotakne določene točke in s tem začnemo odpuščati vso elektromagnetno napetost, vso energijo, ki je zaklenjena v tem aspektu ali področju našega življenja. Ko se dotakne še druge točke, se odpuščajo in brišejo prepričanja, zaklenjena v tem drugem aspektu in področju našega življenja. In ne samo to: odpuščajo se tudi prepričanja, ki so povezana s tema dvema točkama, ne samo v tem življenju, temveč v vseh vaših življenjih!  Osvobajamo se polarnosti, zaključkov, pogojevanja in omejitev, ki jo predstavljajo misli, občutki, čustva. Možganski valovi se z izvajanjem barsov upočasnijo in dopustijo dostop do vedenjskih vzorcev, sistemov prepričanj in stališč, ki jih uporabljamo od otroštva ali še iz prejšnjih življenj. Postajamo bolj prisotni v življenju.

Z barsi kreiramo življenje, ki si ga želimo!

 Hitrost sprememb v vašem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemate bars tretmaje, z vsako ponovitvijo, bodo učinki opuščanja bolj dinamični. Bolj pogoste so terapije,  intenzivnejše so spremembe.

Med največkrat omenjenimi učinki terapije so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, zmanjšajo se glavoboli, odpirajo se nove priložnosti...

Pri otrocih se izboljša koncentracija, postanejo samozavestnejši, zadovoljni, sproščeni..

 

Bars terapija je popolnoma lahka in varna. Traja približno 60  minut. Lahko jo prejemajo otroci ( pri otrocih je čas terapije krajši), nosečnice, starejši ljudje, hendikepirane osebe, skratka vsakdo. Priporoča pa se tudi kot dopolnitev k drugim zdravilnim tehnikam, ker aktivacija določenih točk omogoča, da se po opravljeni zdravilni terapiji telo ne vrača nazaj v prvobitno stanje oz. da se bolezen ne vrača.

l_100883_1.jpg