energetsko nevrolingvistično programiranje

Zakaj je energetska terapija pomembna tudi za otroke?

Energetsko nevrolingvistično programiranje je sistem, ki ga je ustanovil Art Giser. (ABOUT ART GISER - Energetic NLP Coach), zdravilec, ki že vrsto let dela za pomembne ameriške korporacije, kot svetovalec pri vodenju zaposlenih. 

ENLP sistem združuje elemente NLP in duhovnosti.

Namen terapije je da, na neinvaziven način  osvobaja programiranja, blokade, podzavestne vzorce, energije prednikov, prejšnjih življenj in nas postavlja v svojo avtentično energijo. S tem, ko se naše energetsko telo očisti vse tuje energije, lahko opazimo kako se naše misli spreminjajo, lahko nas začenjajo zanimati popolnoma drugačne stvari, odpremo se novim priložnostim, imamo boljši fokus in motivacijo, imamo več energije. 

Tako kot pravimo, da so otroci kot spužve dojemljivi za znanje, ki ga sprejemajo od okolice, prav tako so spužve, ko prejemajo energijo drugih ljudi. Dnevne interakcije z drugimi posamezniki, puščajo energijo  v našem energetskem polju. Posledica tega je, da se naše telo počuti utrujeno, težko, s težavo se lotimo opravil, učenja, ni koncentracije, ni motivacije oz. zelo malo. Vsakodnevna skrb čiščenja našega energetskega polja bi mora biti prav tako pomembna, kot npr. umivanje zob.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kadar so naši otroci poplavljeni z zunanjimi strahovi, ko vidijo, strah v svoji družini, se pri njih pogosto pojavljajo čustvene stiske, razdražljivost,  se zapirajo vase, mislijo, da ne bodo kos nalogam, razvijajo se razne motnje.

Pri tej energetski terapiji vključujemo elemente nevrolingvističnega programiranja in tudi energetske vaje. Osredotočamo se na blokade in programe, ki  ne služijo več.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

young-child-psychologist-talking-with-sa

Otroci poročajo, da se po terapiji počutijo lažje, imajo več veselja, optimizma. Bolečine in glavoboli izginejo.

multiethnic-group-young-happy-students-s