Tadeja Jutraž

Snapchat-2112270916_edited.jpg
internet slika.jpg

Sem vztrajna, srčna, z  močnim čutom do soljudi. Vedno me je privlačil svet energij, že kot otrok  sem bila izredno senzitivna in sem se zavedala drugih dimenzij okoli sebe. Moja izobraževanja glede energetskega sveta so se začela že zelo zgodaj. 

Rada pomagam drugim in v tem sem odkrila svoje poslanstvo. Želim pomagati ljudem, da najdejo sami sebe in odkrijejo svoje potenciale. Z izobraževanjem ENLP -energetsko nevrolingvistično programiranje v Londonu, sem svoje sposobnosti še poglobila in jih skozi leta razvijala. Združila sem vsa znanja, ki so mi pomagala pri osebni rasti in pri osebnih krizah, ter pomagam ljudem, da se premaknejo naprej. 

S svojimi terapijami spreminjam podzavestna prepričanja, programiranja prednikov, vpliv karme in postavljam ljudi v svojo avtentično energijo. Šele ko se osvobodimo energije okolice in vseh podzavestnih programiranj, lahko zares najdemo svojo pot. 

 

Vrsto let prakticiram predvsem tehnike kot so:   Energetsko nevrolingvistično programiranje, Nevrolingvistično programiranje, Prana Healing, Gamma Healing, Access Bars. Večina svojih izobraževanj sem opravila v Londonu in jih tudi nenehno nadgrajujem. 

Kot podpora in pomoč posameznikom  so nastali visoko frekvenčni simboli, ki so programirani za specifičen namen.  Te simboli so kanalizirani v meditativnem stanju. Po Bovisovi lestvici dosežejo meritve Cosmic Realm ali kozmičnega sveta.

Društvo Ohana, se delno financira z donacijami. Vse prejete donacije namenimo otrokom. Trudimo se, da čim večim otrokom omogočimo brezplačna srečanja  ali delavnice. 

Namen društva Ohana je tudi pomoč otrokom v različnih državah. Z donacijami smo izpeljali več projektov. V letu 2018 in 2019 sem se povezala z Afriškim društvom Twende education for all v Zambiji, kjer sem sodelovala kot prostovoljka v pediatrični bolnici za rakave bolnike. 

 

Članek:

'Sivo steno bolnišnične sobe zamenja veselje, za nekaj časa pozabijo na bolečino in strah' - 24ur.com

izobraževanja:

Angel practioner delavnice- Charles Virtue

Medijstvo - Birkan Tore & Charles Virtue

Medijstvo - Fiona Stewart Williams

Refleksoterapija - Ana Korošec

Metamorfne tehnike - Oli Lukner

Reiki 1. in 2. - Božidar A. Kolerič

Gamma Healing - Chris Walton

Access Bars - Ljiljana Udir

Energetic Facelift - Ljiljana Udir

Energetski NLP- London 1 in 2 - Art Giser 

Pranic Healing 1, -  Kshitij Garg,

NLP Praktik - NLP inštitut Ljubljana

Empowering Learning - Literacy and Numercy - Olive Hickmott

Spiritual Business Management - Master Hector Ramos

Advanced Pranic Healing, - dr. Prashant  

Pranic Psychotherapy - dr. Prashant

DARILNI BON NAMENJEN ZDRAVJU IN DOBREMU POČUTJU
164144915_253898839788880_48073239736155
bff20382-20c6-48a4-98ab-8aa03eaf6ccd.jpg