intuitivna energetska terapija
zdravljenje in povezava ENERGETSKEGA TELESA S FIZIČNIM TELESOM

Vsi smo programirani zavestno, podzavestno, energetsko in duhovno. Imamo pa tudi možnost, da te programe spustimo in nadomestimo z našimi avtentičnimi programi. Ta proces se dogaja postopoma, na nežen in prijeten način. Pomembno je le, da dopustimo tem spremembam,  da vstopijo v naša življenja.

refined-woman-sitting-bath-nature-background-wonderful-caucasian-lady-relaxing-during-spa-

Vse okoli nas je energija in vse kar se vam dogaja je energija. Vsak posameznik vibrira na določeni frekvenci. Od vaše osebne frekvence  pa je odvisno, kaj privlačite v svoje življenje. 

Veliko vaših misli, prepričanj, želja, strahov sploh ni vaših. Presenečene bi bile, če bi vedele, koliko energije, ki jo vsakodnevno nosite s seboj pripada ljudem okoli vas.   

Vaša energetska telesa vsebujejo misli, omejitve, čustva, programe, tudi strah in anksioznost drugih ljudi.

 • Se počutite utrujene, ste naveličane vsega.

 • Se želite odpreti novim priložnostim?

 • Vam ni jasno, zakaj se vam iste situacije ponavljajo?

 • Želite poiskati ljubezen do sebe in okolice?

 • Se morda nahajate sredi življenjskega viharja  ali pa le potrebujete več časa zase?

Energetska terapija je globok pogled v vaše energetsko stanje. Zbriše vaše blokade, omejitve, vzorce in vam pomaga, da se odprete novim priložnostim. 

Tehnika vključuje elemente Energetsko nevrolingvističnega programiranja, NLP in druge energetske pristope kanaliziranja univerzalne energije.  

Na  terapiji se osredotočimo na eno področje, ki ga želite spremeniti, razumeti in pozdraviti. Pogledamo vaša prepričanja in jih po potrebi reprogramiramo. Očistim energijo, ki ni vaša in vas ponovno povežem z vašo avtentično energijo. 

Kaj želimo doseči?

 • napolniti vaše energetsko telo z novo, vitalno energijo 

 • okrepiti imunski sistem

 • odstraniti strahove in omejitve, da se boste lažje soočali z življenskimi preizkušnjami

 • spodbuditi vašo osebno rast

 • prekiniti negativne vzorce

 • in predvsem vam pomagati pri odkrivanju vaših potreb in želja, ter prebujanju vaše notranje moči

scroll

Prišla sem k Tadeji da si pridobim na samozavesti zato, da bom dosegla cilje, ki sem si jih zadala. Sem iz vaškega okolja, delavske družine in sem celo življenje poslušala da so drugi ljudje več vredni kot jaz. S tem prepričanjem sem odraščala. Sedaj prebijam ta prepričanja, ker bi rada postala uspešna ženska. Manca, 30 let

Tadejo sem obiskala, ko sem ugotovila, da je moje življenje začaran krog. Stara sem 50 let in zase lahko trdim, da sem uspešna ženska. Vendar sem v odnosih z ljudmi zelo hladna. Ljudem ne zaupam in zato imam malo prijateljev in še tiste ki jih imam so osebe, ki imajo več težav kot jaz.

K Tadeji sem prišla prav zato, da razrešim nezavedne vzorce. ki me ovirajo, da se prepustim življenju. Vedno, ko spoznam zanimivo osebo oziroma se prijateljstvo začne poglabljati, se sama oddaljim

Patricija

 

 

Pri Tadeji sem se večkrat udeležila Bars terapije in healingov, to je bila zame prva izkušnja z energetsko terapijo. Zelo sem bila presenečena in navdušena. Tadeja res dela s srcem. Občutkov ob terapiji težko opišem, ..bila sem sproščena, umirjena, bolj pozitivna in po vsaki terapiji sem se počutila bolje. ZELO PRIPOROČAM

 

Katarina