top of page

Gama možganska tehnika

Je znanstveno potrjena z meritvijo aktivnosti možganskih valov. Ta tehnika ustvarja visok nivo gama možganski valov, kar pa je idealno stanje v katerem zdravimo telo, odstranjujemo strahove, negativna čustva, stres, ter spreminjamo omejujoča podzavestna prepričanja. Večine prepričanj se ne zavedamo.

Prepričanja krojijo naša življenja. Odločajo o porazu ali uspehu, vplivajo na kreativnost, strast, motivacijo, lahko pa tudi popačijo resničnost. Večino  prepričanj smo podedovali od naših staršev in iz okolja. 

Naši možgani se kontinuirano učijo, spreminjajo in ustvarjajo nova nevronska vezja. Z integracijo novih prepričanj se ustvarijo nove nevronske mreže, ki jih okrepimo  z delovanjem v smeri naših ciljev. To nam daje večjo moč za razvoj naših sposobnosti.

Če želite spremeniti vaše življenje, vam ni treba zamenjati misli, zamenjati morate vaša prepričanja.  Skoraj vsa naša prepričanja so iz preteklosti, zato so številna potrebna zamenjave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VEDNO LAHKO ZAMENJATE NEGATIVNA PREPRIČANJA  S POZITIVNIMI, KI VAS MOTIVIRAJO.

Pri tej terapiji se uporablja tehniko tapkanja. S to tehniko zmanjšamo stres in čustveno obremenitev na določen problem, kar pomaga pri sprejemanju odločitev, saj lahko sprejemamo bolj jasne in modre odločitve. Ta tehnika uravnava notranje ravnovesje, usklajuje um in telo in pripomore k boljšim uspehom.

Gama tehnika je ena od poglavitnih tehnik, ki jo uporabljamo pri otrocih. Z njo pogledamo njihova prepričanja in jih spreminjamo. Kadar si otrok želi postati bolj  samozavesten, se osvoboditi strahov, bodisi pred javnim nastopanjem, pred ustnim spraševanjem, pisanjem testov ali pa mu manjkata motivacija in volja  za reševanje nalog,  je ta tehnika izvrstna za doseganje hitrih sprememb. 

photo-1515552726023-7125c8d07fb3.jpg
side-view-future-fashion-models_329181-8
bottom of page